Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.
- Pro zobrazení lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte, nebo si můžete přehrát TRAILER K LEKCI.
VARIANTY USPOŘÁDÁNÍ KONFERENČNÍCH A BANKETOVÝCH AKCÍ
V této lekci si vysvětlíme varianty sestavení mobiliáře ve funkčních místnostech podle účelu akce. Mohou to být různá konferenční uspořádání, gala večeře, svatby, ale třeba i kabaret.
Připravili jsme si modelovou místnost a ukážeme si jednotlivé možnosti uspořádání stolů, židlí i dalších potřebných komponentů. Tato modelová místnost je optimální ve smyslu tvaru, v praxi se setkáme s místnostmi, kde jsou například sloupy, či jiný tvar a kapacitní možnosti se budou lišit.
Při plánování se nesmí zapomínat na prostor pro řečníky, předsedající i umělce, kteří mívají k dispozici pult, předsednické stoly a podia.
prostoru potřebujeme také uličky a dostatek místa mezi stoly pro komfortní pohyb účastníků i obsluhy.
Při konferenčních akcích nesmíme opomenout plochy pro občerstvení. Jsou to místa, kde se servírují kávové přestávky, obědy, případně i večeře. Jídlo se obvykle servíruje v jiných, navazujících prostorách, bývají to např. tzv. foyer konferenčních center. Výjimkou mohou být kávové přestávky,
které se servírují ve stejném prostoru.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Připravujeme
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.