Přihlásit se


VARIANTY USPOŘÁDÁNÍ KONFERENČNÍCH A BANKETOVÝCH AKCÍ

VARIANTY USPOŘÁDÁNÍ KONFERENČNÍCH A BANKETOVÝCH AKCÍ

V této lekci si vysvětlíme varianty sestavení mobiliáře ve funkčních místnostech podle účelu akce. Mohou to být různá konferenční uspořádání, gala večeře, svatby, ale třeba i kabaret. Připravili jsme si modelovou místnost a ukážeme si jednotlivé možnosti uspořádání stolů, židlí i dalších potřebných komponentů. Tato modelová místnost je optimální ve smyslu tvaru, v praxi se setkáme s místnostmi, kde jsou například sloupy, či jiný tvar a kapacitní možnosti se budou lišit. Při plánování se nesmí zapomínat na prostor pro řečníky, předsedající i umělce, kteří mívají k dispozici pult, předsednické stoly a podia. prostoru potřebujeme také uličky a dostatek místa mezi stoly pro komfortní pohyb účastníků i obsluhy. Při konferenčních akcích nesmíme opomenout plochy pro občerstvení. Jsou to místa, kde se servírují kávové přestávky, obědy, případně i večeře. Jídlo se obvykle servíruje v jiných, navazujících prostorách, bývají to např. tzv. foyer konferenčních center. Výjimkou mohou být kávové přestávky, které se servírují ve stejném prostoru.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.