Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.
- Pro zobrazení lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte, nebo si můžete přehrát TRAILER K LEKCI.

HYGIENA A ÚPRAVA
Doby, kdy obsluha v restauracích i hotelech byla oblečena pouze do černobílých uniforem, je minulostí. Celá gastronomie je v současnosti mnohem méně formální, je uvolněná. Nikdo přece nenapsal pravidlo, že musíme být jednotně oblečeni vždy a všude. To ale neznamená, že bychom neměli být na place čistě a vhodně oblečení a upraveni. Čisté a vyžehlené oblečení je naší vizitkou.
Po každé činnosti, při které jsme v kontaktu s nečistotou, zbytky jídla nebo nápojů, si musíme umýt ruce, řádně je otřít, osušit a pak můžeme uchopit čisté sklo nebo porcelán a jít za našimi hosty.
Dlouhé vlasy musí být VŽDY SEPNUTÉ! Další naše povinná výbava je DEODORANT nebo spíše ANTIPERSPIRANT. Víme všichni, jaký je mezi nimi rozdíl? Používat VŮNĚ, resp. PARFÉMY je určitě správné, ale ve velice přiměřeném množství. Každá vůně může mít různé tzv. vrstvy, které se uvolňují postupně, nazývají se HLAVA, SRDCE a ZÁKLAD. To jsou jen vybraná témata, o kterých si povídáme v éto lekci.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Novinka
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.