Přihlásit se


OVOCNÁ PÁLENKA, HISTORIE AŽ SOUČASNOST

OVOCNÁ PÁLENKA, HISTORIE AŽ SOUČASNOST

DESTILACE OVOCE je proces, při kterém se kvašený ovocný kvas přeměňuje na koncentrovaný alkoholický destilát. HISTORIE PÁLENÍ je stará tisíce let. Původním účelem DESTILACE bylo vyrobení DESINFEKCE, protože voda a potraviny byly často kontaminované. PÁLENÍ OVOCE získalo tradici především na území původního Rakousko-Uherska. Pálenky můžeme dělit podle toho, zda jsou z PECKOVIN nebo JÁDROVIN, dělíme je také podle způsobu a doby zrání. NÁZVOSLOVÍ ovocných pálenek je ustálené a platí pro něj legislativa Evropské Unie.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.