Přihlásit se


PLNĚNÍ, BALENÍ A SKLADOVÁNÍ OVOCNÝCH PÁLENEK

PLNĚNÍ, BALENÍ A SKLADOVÁNÍ OVOCNÝCH PÁLENEK

Než OVOCNÉ PÁLENKY putují k zákazníků a našim hostům, potřebují poslední úpravy. Pálenky se filtrují a ředí na požadovaný obsah alkoholu. Mnohé pálenky rozeznáme už podle lahve nebo etikety, která musí být nejen hezká, zajímavá, ale musí obsahovat i povinné údaje. Každá lahve je také opatřena kolkem. Jaký úkol etiketa a kolek mají, to vše a mnoho dalšího se dozvíte v této lekci.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.