Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.
- Pro zobrazení lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte, nebo si můžete přehrát TRAILER K LEKCI.
PLNĚNÍ, BALENÍ A SKLADOVÁNÍ OVOCNÝCH PÁLENEK
Než OVOCNÉ PÁLENKY putují k zákazníků a našim hostům, potřebují poslední úpravy. Pálenky se filtrují a ředí na požadovaný obsah alkoholu. Mnohé pálenky rozeznáme už podle lahve nebo etikety, která musí být nejen hezká, zajímavá, ale musí obsahovat i povinné údaje. Každá lahve je také opatřena kolkem. Jaký úkol etiketa a kolek mají, to vše a mnoho dalšího se dozvíte v této lekci.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Připravujeme
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.