Přihlásit se


SERVÍROVÁNÍ OVOCNÝCH PÁLENEK

SERVÍROVÁNÍ OVOCNÝCH PÁLENEK

Pro OVOCNÉ PÁLENKY nejsou zažitá přesná pravidla servírování, ale to nám dává velkou volnost, kdy je doporučovat našim hostům. OVOCNÉ PÁLENKY lze nabízet jako APERITIV, stejně tak je lze servírovat jako DIGESTIV. OVOCNÉ PÁLENKY mohou dobře doprovázet mnoho různých pokrmů, především pak těžší jídla. V každém případě jsou OVOCNÉ PÁLENKY naším národním produktem, vlastně i národním pokladem a měli bychom je mít zařazené na předních místech v nabídce našich gastronomických podniků. OVOCNÉ PÁLENKY udržujeme a servírujme nachlazené a ideálně v elegantních sklenkách na stopce.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.