Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.
- Pro zobrazení lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte, nebo si můžete přehrát TRAILER K LEKCI.
UDRŽITELNOST V GASTRONOMII
Jedna z více definicí udržitelnosti v gastronomii je: UDRŽITELNÁ GASTRONOMIE znamená celkový proces, který se odehrává v kuchyni i na baru a zohledňuje, odkud nakupujeme suroviny, jak dlouhou cestu urazí, než je servírujeme našim hostům, jak a kde se rostlinné potraviny pěstují a zpracovávají, kde se zvířata chovají a poráží, jak se dostávají do obchodů a tržnic, jak skončí na talířích našich hostů.
Je třeba nakládat s organickým materiálem, který vznikne v kuchyni nebo i na baru tak, aby se v co největší možné míře vrátil zpět do půdy.
V této lekci si vysvětlíme, co znamená UDRŽITELNOST, primárně se ale zaměříme na udržitelnost v gastronomii.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Připravujeme
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.