Přihlásit se


FINANČNÍ UKAZATELE A PROVOZNÍ METRIKY V GASTRONOMII

FINANČNÍ UKAZATELE A PROVOZNÍ METRIKY V GASTRONOMII

V každém provozu musíme dobře hospodařit a abychom dobře hospodařili, potřebujeme SPRÁVNÉ ÚDAJE. Výstupem jsou údaje, které je nutné sledovat, jak se vyvíjejí během roku, měsíce, některé i v různých časech během dne, resp. otevírací doby. Měli bychom být schopni i porovnat výši skutečných nákladů v procentech se svými rozpočtovými nebo potenciálními náklady. Údaje nám pomáhají dobře vyhodnotit, zda nemáme v našem podniku problémy s velikostí porcí, plýtváním, krádežemi nebo jinými problémy, s kterými se můžeme setkat při kontrole nákladů na jídlo i nápoje.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.