Přihlásit se


PROSTÍRÁNÍ BANKET

PROSTÍRÁNÍ BANKET

"BANKET je formální příležitost pro větší počet osob, při které se konzumují pokrmy a nápoje". Tolik definice. V této lekci se naučíme prostírání akcí typu BANKET. Hosté zpravidla konzumují vícechodové menu dle předchozí objednávky hostitele nebo organizátora. Vedle pokrmů bývají také už vybrané nápoje. V současnosti se upouští od formálních banketů, kdy jsou hosté po celý průběh akce obsluhováni. Přibývají totiž banketové akce, kdy se hosté sami obsluhují kompletně nebo částečně z bufetu.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.